Welkom

Hallo en welkom op de website van de Valorieën methode.
De simpelste toevoeging om blijvend af te vallen en om je gezondheid te verbeteren als de standaard leefstijlverbeteringen toch niet voldoende zijn.

De basis methode is erg effectief voor iedereen die moeilijk afvalt en door te variëren met voedingsstoffen en/of calorieën normaliseer je de stofwisseling vaak weer en kom je makkelijker op een gezond gewicht.
Is dit niet voldoende of heb je gezondheidsproblemen waar vasten bij kan helpen? Dan gaan we over op de de Valorieën+ methode waarbij we ook eettijden toevoegen.
Deze volg ik zelf ook doordat ik deels rolstoelgebonden ben en een aantal chronische ziektes heb waar de standaard therapieën me niet voldoende bij kunnen helpen.

Door in een kortere tijd te eten zien velen hun gewicht verbeteren en klachten verminderen en hoewel vasten natuurlijk geen wondermiddel is, versimpeld het je leven wel in zoverre dat het makkelijk vol te houden is.
Door het te combineren met PuurGezond eten is het nog makkelijker om op gewicht te blijven en hoef je niet bang te zijn voor voedingsstoffentekorten.
Ik combineer het altijd met een pakket zodat je voldoende begeleiding hebt en je er echt je leefstijl van kunt maken.

Alleen cliënten krijgen toegang tot de exacte informatie, maar je kunt al heel veel leren over vasten zelf via mijn Vasten als leefstijl podcast.
Klik hier om terug te keren naar mijn hoofdwebsite.

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding?
Kijk dan bij Contact en werkwijze voor meer informatie.
Dit kan ook volledig digitaal via de webcam, email en de vele chat apps.